23 kesäkuuta 2018

Kuskin oven sovitusta ja repsikan etujalkotilan tekoa

Torstai on toivoa täynnä, ja erittyisesti juhannustorstai. Kävin töistä tullessa konttorilla, ja nyt pöydällä odottaa siirtokilvet joilla saa ajaa maks 3kk, tai niin kauan kun ajoneuvoveron eräpäivä koittaa, eli ajolupa jo olisi. Vielä semmonen pikkuhomma kuin saada auto ajoon.
On joskus tullu vietettyä villimpiäkin juhannuksen aloitus päiviä, mutta viihdyttävää toki oli tämäkin. Sain velipojan seuraksi ja jeesiin, jatkoin itse lattian kanssa ja luovutin oven sovittelun taas eteenpäin. Samalla tapaa tuli oven suunnalta ärräpäitä kun repsikankin puolella, oli ilmeisesti hyvä ulkoistaa tämäkin. Ovi vastusti enemmän kuskinpuolella, niinkun kaikki muukin on tehnyt, mutta päivän päätteeksi se istui kiltisti paikoillaan. Lasit on vielä säätämättä ja verhoilut kasaamatta, mutta etenee kuitenkin. Lattian sain repsikan puolelta valmiiksi, ja vetelin lopuksi vielä epoksin pintaan. Kabiini alkaa hiljalleen näyttää jo aika hyvältä! Ja sitten vielä niitä kuvia sanojen tueksi, ensin ovi paikoillaan:
Ja sitten lattiasta, siitä tulikin napsittua kuva useammasta suunnasta.  Lämmitti mieltä aika isosti että alkaa loppu häämöttämään sen osalta. Ensin peltivalmis repsikan lattia:

Ja sitten muutama räpsy maalatusta:



Fiilistelyä ja jokusia kuvia

 Auto on ollut jokusia päiviä ajossa, ja viikonloppuna siihen tuli kerättyä kohtuullisesti kilometrejäkin. On toiminut hyvin, ja kuriirifirm...