20 kesäkuuta 2018

Repsikan A-pilari valmiiksi ja kuskin puoli työnalle

Repsikan puolelta jäi vielä puuttumaan pala lattiiaa pilarin juuresta, ja lattian päälle tuleva ilmeisesti avoa varten tehty ylimääräinen tuki. Tuki oli säilynyt terveenä, sille riitti pelkkä puhdistus pintaruosteesta. Nyt tuo repsikan puoli odottaa pelkästään etujalkotilaa peltitöiden osalta, ja maalin kuivuessa pilarissa oli hyvä siirtyä kuskin puolelle puuhastelemaan. Tuossa vielä kuvat repsikan puolen valmiista tuotteesta:



Kuskin puoli olikin jonkun verran pehmeämpi myös pilarin osalta kuten lattiakin oli. Ja ilmeisesti on ollut jo hyvän tovin, pinnassa ei ole tuore maali, mutta joskus maalauksen yhteydessä on mätää juuri kuskin A-pilarista "paikattu" jollain metallikitillä, kemiallisella metallilla tms. Tuota nyt pois kaivaessa ei alla monessa kohtaa ollut enään mitään. Hyvänä puolena on sama homma jo tehtynä repsikan puolelle, niin ei tarvinnu niin varovaisesti kaivella tervettä esiin kun rakenne oli jo tuttu, ja tiesi kuinka uutta lähteä rakentamaan. Melkoisen reiän sain aikaiseksi että pehmoiset sai pois:


 Olin valmiiksi väännellyt pellistä sopivaa profiilia paikkoja varten jo toista puolta tehdessä, ja kun suunnittelukin oli jo suoritettu, sai keskittyä pääasiassa tekemiseen. Nopeuttaa hommaa kummasti, mutta silti oli kyllä omana tavoitteena saada hommaa vietyä pidemmälle kuin nyt illassa onnistuin. Oviaukosta en vielä tukea rälläköinyt pois, ja jokunen paikka juureen vielä tulee, mutta ne on pääasiassa pintapeltejä ja varsinaiset kantavat rakenteet pilarin sisällä/juuressa on nyt lusittu helmaa lukuunottamatta. Alla vielä pari kuvaa mihin asti kulma muotoutui:





Fiilistelyä ja jokusia kuvia

 Auto on ollut jokusia päiviä ajossa, ja viikonloppuna siihen tuli kerättyä kohtuullisesti kilometrejäkin. On toiminut hyvin, ja kuriirifirm...