27 kesäkuuta 2018

Koeajoa ja rekisteröintikatsastusta

Töiden jälkeen maanantaina kävin rekisteröintikatsastuksessa, ja muutama "muikkari" sieltä tuli kotiin viemisiksi, mutta ei mitään mahdotonta. Etujarruissa hiukan liikaa heittoa (tästä pitäisi selvitä säädöllä) pyyhkijät ei suostunu toimiin, vasemmalta etuvilkku ja pitkät ei toimineet, alustanumero pitää meistää runkoon, ja takaluukun pohjassa pehmeätä. Takaluukun pohjan kuvittelin menevän leimasta läpi rungollisessa laitteessa, oli siis tiedossa mutta en asialle tehnyt mitään, oli ajatuksena palata asiaan talvella. No, tehdään nyt pois sekin niin onhan lusittu.
Napsin jokusia kuvia sisustasta, ja siihen osaan autossa täytyy olla tyytyväinen. On todella siisti ja ehjä (poislukien kuskin kohdalta istuinosan ratkeama) ikäisekseen, täytyy yrittää lisätä sen elinikää käymällä mm penkkien verhoilut useampaan kertaan hoitoaineilla läpi, josko materiaali vielä hiukan pehmenisi. Ja niitä kuvia:



Leimalla havaitut viat täytyy siis parsia, ja vielä on hiukan muutenkin kasattavaa jäljellä mm listojen osalta. Lisäksi pitäisi käydä rätti läpi jotta saisi homepilkut pois, ja myllyttämällä hiukan elvyttää maalipintaa siistimmäksi, on nyt niin matta kun vain maalipinta voi matta olla. Takaluukun nurkkaan hiukan vahalla testasin, ja vaikka kuluneesta/lohkeilleesta/hyvin vanhasta maalipinnasta ei hyvää saa, näyttäisi saavan ainakin siitimmän. Vielä pari kuvaa vahatusta ja vahaamattomasta pinnasta vierekkäin:


Fiilistelyä ja jokusia kuvia

 Auto on ollut jokusia päiviä ajossa, ja viikonloppuna siihen tuli kerättyä kohtuullisesti kilometrejäkin. On toiminut hyvin, ja kuriirifirm...