25 kesäkuuta 2018

Sisustan kasausta ja koeajo

Sunnuntai oli juhannuksen jälkeen palauttelu päivä, ei ihan sillä tapaa kun joskus on ollut että oloa elvytellään, vaan palauttelin sisustaa paikoilleen. Kaikessa tohinassa en huomannut ottaa kuvaa valmiista sisustasta päivän lopuksi, täytyy sellainen vielä napsia. Sain siis sisustan kokonaisuudessaan kasattua, ja auton muutenkin sen verran läjäiltyä että olin aika saatella se ulos tallista katsomaan miltä suomen kesä näyttää. Oli pienimuotoinen työmaa saada tallia siivottua sen verran että pääsin pyörittelemään auton tunkin avulla oviaukolle, ja siinä siivotessa tuli napattua kuva miltä näyttää noin neljä neliötä 50-vuotiasta Oldsmobilen lattiaa ja palkkeja peltien muodossa, samalla havahtui että sitä on oikeasti tullut kaivettua aika reilusti autosta pois:
 Akku oli luonnollisesti tyhjentynyt, ajatuksena oli se toki laittaa lataukseen hyvissä ajoin, mutta se ei edennyt ajatustasoa pidemmälle missään vaiheessa. Apukaapeleilla avustin Olssin käyntiin, ja hyvinhän tuo hyrskytti. Liimailin vielä viimetöikseni tarrakilvet kiinni ja laitoin sen akun latinkiin, jos tuota kävisi näyttämässä leimalle. Aamulla lähti nätisti käyntiin omillaan, joten tuolla töihin. Ei äkkiseltään tule mieleen juhannuksen jälkeistä maanantaita jolloin olisi ollut yhtä mukava ajella töihin. Kuva vielä illalta kun auto on tallista pihalla, ja toinen aamulta työmaan pihasta, nätisti tuo töihin kuljetteli ja kuljeskeli:


Fiilistelyä ja jokusia kuvia

 Auto on ollut jokusia päiviä ajossa, ja viikonloppuna siihen tuli kerättyä kohtuullisesti kilometrejäkin. On toiminut hyvin, ja kuriirifirm...