06 kesäkuuta 2018

Auto talliin ja toimiin!

Sain tehtyä Olssille tilaa talliin, ja kiiruusti auto sisälle. On jokusen kerran tullut haaveiltua tallin laajentamisesta, muutama metri lisäpituutta tekisi paljon käytettävyydelle, ja nyt täysikokoista autoa talliin sovitellessa tuo lisäpituus nousi taas mieleen:

Keulassa hyvin tilaa
Ja peräkin mahtui sisälle
 Kävi selväksi, että kahden auton talli EI ole kahden auton talli kun pitää mahtua kiertämään autoa ympäri ja jopa tekemään jotakin. Joten pyörittelin auton poikittain talliin, ja viimein pääsi hypistelemään "uutta" asukasta. Äkkiseltään tutkien auto oikeasti vaikutti myyjän puheiden mukaiselta, vähän kauhtunut ja kaipaisi maalia sekä uutta rättiä, mutta mitään "ihme virityksiä" ei silmille hypännyt. Kumpikin ovi hieman roikkui, ja pikaisella vilkaisulla A-pilarit olivat helman juuresta melko pehmeät, kuten kuskin lattiakin.

Peltiä saa uutta, joten pientä purkamista ensin jotta saa lattian paljaaksi ja näkee koko totuuden. Purkaessa tuli etupenkin alta esiin vanha title, sekä myynti-ilmoitus, mukava lisä tallin seinälle. Kun jakkarat oli nosteltu pois, samoin kuin matto äänieristeineen, ja lattia imuroitu irtotavarasta, kävi selväksi että hitsaamista saa harrastaa hiukan enemmän kuin paikka kuskin jalkotilaan. Tässä vaiheessa selvisi myös miksi ovet roikkuvat, A-pilarien alaosat olivat käytännössä hävinneet lähes kokonaan. Vauriot oli saatu viimeisteltyä sillä, että joskus autoa maalatessa silloin olleet ruosteet oli sujuvasti peitelty kitillä ja jätetty ruoste alle muhimaan. Nyt piti viheltää peli poikki, enempää ei uskaltanut nyppiä ennen kuin on saatu ovet pois paikaltaan. Alkoi jännittämään että joku paikka notkahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiilistelyä ja jokusia kuvia

 Auto on ollut jokusia päiviä ajossa, ja viikonloppuna siihen tuli kerättyä kohtuullisesti kilometrejäkin. On toiminut hyvin, ja kuriirifirm...