06 kesäkuuta 2018

Pitkä talvi 2017-2018

Avo tulevan kesän rientoihin oli siis hommattu, ja eleltiin elo-syyskuun vaihdetta. Tilanne on melko häiritsevä, toisaalta on uus laite hankittuna eikä myynti-ilmoitusten selaamiselle ole tarvetta, toisaalta tuotteen saa käsiin vasta useamman kuukauden päästä, joten kuume ei pääse laantumaan vaikka raha sekä auto on vaihtanut omistajaa. Edessä oli pitkä odotus, joka vielä tuossa vaiheessa tuntui ikuisuudelta. Jälkeenpäin ajatellen ennakoitu 4kk odotus ei olisi ollut paha, erinäisistä syistä odotus venähti tuosta loppujen lopuksi lähes kaksinkertaiseksi, ja auto kotiutui huhtikuussa alunperin suunnitellun joulukuun sijaan.
Auto käytiin hakemassa Hämeenlinnasta, ja melkoisin optimistin liikkein paikalle lähdettiin työkalujen ja siirtokilpien kera. Olihan myyjä kuvannut autoa ajokuntoiseksi, niin eiköhän sillä ajamalla kotio tultaisi, ja samalla saisi hiukan tuntumaa autoon ja mahdollisiin epäkohtiin katsastusta ajatellen.
Asenne oli oikea, ja auto kuljeskeli nätisti matkan kotiin, eikä oikutellut edes käynnisteltäessä. Ajoltaan laite osoittautui hyväksi, eikä ajokuntoiseksi kerrottu laite ollut saanut osakseen yhtään liioittelua. Alla pari kuvajaista autosta sen uudessa osoitteessa:




Tuolloin eleltiin siis huhtikuun loppua, ja tuleva ajokausi kolkutteli jo ovella. Talliin piti saada tilaa pikaisesti, jotta keksinnnön saa sisälle ja pääsee hypistelemään sitä kesää sekä ajoa varten. Etukäteen oli tiedossa, että kuskin jalkotilassa oli paikattavaa, molempien A-pilareiden juuressa oli paikattavaa, sekä ainakin etupenkin istuinosan verhoilu oli ratkennut saumasta. Eli tuommoisella suunnitelmalla liikkeelle kun nyt ensin saa auton sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Fiilistelyä ja jokusia kuvia

 Auto on ollut jokusia päiviä ajossa, ja viikonloppuna siihen tuli kerättyä kohtuullisesti kilometrejäkin. On toiminut hyvin, ja kuriirifirm...